Hur man byter en 1995 Ford Bronco Fönster Motor

March 19

Hur man byter en 1995 Ford Bronco Fönster Motor


Fönstret motorn i en 1995 Ford Bronco är en integrerad del av driften av fönsterhissen. Eftersom motorn är hjärtat i systemet, tillföra energi för att flytta glasrutan uppåt eller nedåt, när det krånglar hela systemet blir icke-operativt. Som med alla elmotorer, finns det sällan någon varning innan det går sönder, så bli inte förvånad om plötsligt dina elektriska fönsterhissar sluta fungera. Men om du har grundläggande bilreparationer färdigheter, kan du byta ut fönsterhissmotorn i 1995 Ford Bronco i ungefär en timme.

Instruktioner

1 Bända fönsterkontakt ur dörrpanelen med trimverktyget. Koppla övergången från ledningsnätet för hand och ställ omkopplaren åt sidan.

2 Ta bort skruvarna från dörrpanelen med stjärnskruvmejsel och ställ dem åt sidan. Slip spetsen av trimverktyget under den bakre-nedre kanten av dörrpanelen och bända ut trimstiftet beläget där.

3 Arbeta dig runt dörrpanelen omkrets, bända ut de återstående trim stift som du stöter på dem. Lyft luckan uppåt och utanför dörren för hand och ställ den åt sidan.

4 Flytta fönstret glaset till toppen av fönstret kanalen och tejpa den på plats med förpackningstejpen. Unbolt den gamla motorn från dörr- och fönsterregulator med Hylsnyckelsats. Koppla loss kabelstammen från motorn för hand.

5 Ta bort den gamla motorn från dörren för hand och ersätta det med den nya motorn. Bolt den nya motorn till dörren och regulator med hjälp av socket set. Anslut ledningsnätet i den nya motorn för hand.

6 Sätt tillbaka dörrpanelen med Phillips skruvar. Pop trim stift tillbaka på plats med en fast inlägg från sidan av näven i dörrpanelen där stiftet befinner sig. Ta bort tejpen från fönsterglaset när du är klar.