Hur man kan minska bränsletryck

October 30

Hur man kan minska bränsletryck


Överdriven bränsletrycket sker med fordon som använder en förgasare. Detta tvingar bränsle förbi nålen och sätesenheten i förgasaren som orsakar översvämningar. Nålen och sätet fungerar genom att fylla bränsleskålen med bränsle, när flottören stiger den pressar nålventilen i sätet orsakar en strypning i bränsleflödet. Installera en tryckregulator kommer att åtgärda detta problem.

Instruktioner

1 Hitta gummibränsleslangen som sträcker sig från bränslepumpen till carburaetor. Skiva bränsleslangen med ett rakblad i en plats som är säkert att installera regulatorn.

2 Placera rätt storlek slangkopplingar i båda sidor av tryckregulator, hittar du dessa i satsen.

3 Positionera en slangklämma på varje sida av bränsleslangen. Fäst slangändarna genom att trycka beslagen på regulatorn. Flödesriktningen visas med en pil på regulatorn som pekar i riktning mot förgasaren.

4 Fäst slangklämmorna anbringa regulator för två pounds av trycket genom att trycka ner på ratten i mitten av regulatorn och placera pekaren till antalet "2" Starta fordonet och kontrollera eventuella läckage.

5 Ta bilen för en provkörning för att se till att det finns tillräckligt med tryck för bilen att färdas på vägen. Om bilen stannar sätta tryck upp med en halv pund tills den slutar kört.