Hur man ansluter en Karaoke DVD-spelare till mottagaren

January 18

Hur man ansluter en Karaoke DVD-spelare till mottagaren


Karaoke DVD-spelare ger visuella och texter att gå med musiken till en sing-along parti när maskinen är ansluten till en mottagare och TV. Mottagaren, när den är ansluten med surroundhögtalare, kommer att leverera flerkanaligt ljud för extra ljud punch. Ansluta en karaoke-DVD-spelare till en mottagare kräver en standarduppsättning av sammansatta audio / video-kablar, som normalt följer med karaoke maskin, men är också tillgängliga i elektronikaffärer.

Instruktioner

1 Stäng av karaoke DVD-spelare och koppla bort den från eluttaget.

2 Anslut den gula videokontakt i ena ändan av kablarna till videoutgången på baksidan av karaoke DVD-spelare. Sätt de röda och vita kontakterna till höger och vänster ljudutgångarna på DVD-spelaren, respektive.

3 Anslut kontakterna på den andra änden av kablarna till en fri uppsättning av färgmatchnings AV-ingångarna på receiverns baksida. De flesta receivers är utrustade med mer än fem uppsättningar av AV-uttagen för att ansluta olika typer av komponenter. Anteckna vilket jack set används för karaokemaskin.

4 Koppla in och slå på karaoke-DVD-spelare, mottagaren och TV: n.

5 Slå mottagare vredet på frontpanelen för att uppsättningen av uttagen ansluter till karaoke spelare, till exempel, Video 2, sedan justera volymen på mottagaren som önskas.

Tips

  • Anslut AV-kablar innan du kopplar maskinen karaoke eller mottagaren i elektricitet.