Hur man skapar ringsignaler för Razors

April 18

Skapa ringsignaler för din Motorola Razor telefonen kan hjälpa dig att undvika kostnader i samband med förvärv av en ringsignal från en mobil innehållsleverantör eller din mobiloperatör. Online ringsignal beslutsfattare som Pisamba och Audiko låter dig skapa ringsignaler för telefonen och spara dem till datorn för att överföra senare. Beroende på ringsignal maker, kan du behöva registrera ett konto innan du skapar en ringsignal.

Instruktioner

MobileReelz

1 Gå till MobileReelz webbplats i datorns webbläsare.

2 Klicka på "Bläddra" och välj en MP3-fil att konvertera till en ringsignal till din Razor telefonen. Vänta tills filen att ladda upp till webbplatsen.

3 Använd redigeringsverktygen för att ange vilken del av ljudfilen som du vill använda för ringsignalen. Dra linjen till starten av ringsignalen och klicka den första konsolen. Klicka på den andra konsolen för att indikera slutet av ringsignalen.

4 Ange ringsignal namn och välj dess format från rullgardinsmenyn. Klicka på "Download Only" i menyn "Mobiloperatör".

5 Klicka på "Konvertera och skicka" och sedan på "Get It". Klicka på "Download" för att spara den på din telefon.

Audiko

6 Gå till Audiko webbplats i datorns webbläsare.

7 Klicka på "Ladda upp" och välj en MP3-fil att konvertera till en ringsignaler till din Razor telefonen. Låten kommer att laddas upp till webbplatsen.

8 Dra det blå fältet över sången tidslinje för att markera den del av filen för att konvertera till en ringsignal.

9 Klicka på "Skapa ringsignal" och sedan klicka på "Download" för att spara ringsignalen till din dator.

Pisamba

10 Gå till Pisamba webbplats i datorns webbläsare.

11 Klicka på "Registrera dig" och registrera ett gratis konto.

12 Klicka på "Gör ringsignal" och sedan klicka på "Browse" för att visa MP3-filer som sparats på datorn. Välj en MP3-fil att konvertera till en ringsignal.

13 Skjut det grå fältet över sången tidslinje för att välja den del som ska användas för en ringsignal. Klicka på "Lägg till" och sedan på "Skapa ringsignal."

14 Ange informationen för din ringsignal, inklusive artistnamn och spår. Klicka på "Spara" och sedan på "Hämta till PC."

Tips

  • Installera ringsignaler på Razor telefonen genom att ansluta den till datorn med en USB-kabel och släppa tonerna i telefonens mapp dator.