Hur man ställer in Sharper Image Keychain

February 14

Hur man ställer in Sharper Image Keychain


Digitala foto nyckelringar låter dig ladda upp bilder att visa och dela överallt. Med hjälp av en dator, välja och laddar bilderna på en skarpare bild Foto Keychain kan vara roligt och ganska lätt. Displayen menyn kan du visa bilder som ett bildspel, eller så kan du manuellt bläddra igenom varje bild. Innan du vet ordet av kan ditt foto nyckelring laddas med dina favoritbilder.

Instruktioner

1 Sätt drivrutinen CD som medföljde enheten i datorns CD-ROM-enhet. Om CD-skivan inte startar automatiskt, klicka på "Start" -menyn, "Dator", då CD-ROM-enheten. Klicka på "PC-AP-SETUP.EXE" filen och klicka sedan på "Kör". Följ inställnings instruktioner för att slutföra installationen.

2 Ta ut CD och starta om datorn när installationen är klar.

3 Sätt ena änden av USB-kabeln i nyckelringen och den andra änden till en ledig USB-port på datorn. En korrekt anslutning kommer att sätta enheten i "uppdatera" -läge.

4 Öppna Foto Visa programmet genom att dubbelklicka på ikonen på datorn. Med hjälp av programmet filhanterare, bläddra och välja de foton som ska importeras till den digitala foto nyckelring. När en bild har valts, placera beskärningsrutan över den del av bilden som du vill se på nyckelringen och klicka på knappen "Post" (höger pil).

5 Välj knappen "Synkronisera" när du är klar med dina val att påbörja processen med att ladda upp till nyckelringen. Efter att ha fått ett meddelande om att nedladdningen är klar, koppla nyckel från datorn.

6 Tryck och håll på menyknappen för att driva upp enheten. Tryck på menyknappen igen, sedan upp och ned pilknapparna för att navigera i menyfunktionerna.

Tips

  • Anslut inte den digitala foto nyckelring till datorn innan du installerar drivrutinerna. Det kan orsaka permanenta skador.