Hur lägger jag till en satellit-TV till ett annat rum?

December 28

Hur lägger jag till en satellit-TV till ett annat rum?


Med satellit-TV i flera rum i huset är bekvämt. Om en person arbetar i ett rum, gör det en andra person att titta på TV i ett annat rum. Det finns två sätt att få satellit-TV i ett extra rum i huset. En metod innebär att ringa satellitoperatören och få dem att installera det andra rummet service. I den andra metoden, den person som bor i huset gör installationen.

Instruktioner

Lägga ett rum med din satellit leverantör

1 Ring din satellit-TV-leverantör och vidta åtgärder för att få satellit-TV installeras i ett annat rum. Du kan behöva vänta i flera dagar innan rummet kan tillsättas.

2 Placera tv i rummet där du vill att extra satellit hookup. Placera en bit tejp på golvet nära väggen där du vill att satellit hookup placeras.

3 Vänta satellit installatören att komma. När personen installationen kommer, visar installations den plats där du vill koaxialkabeln gå igenom golvet. Efter installatören har avslutat satellit hookup, har installations förklara hur man arbetar det nya systemet.

Med koaxialkabel och en Splitter att lägga satellit till ett annat rum

4 Dra bort från väggen huvud TV. Skruva koaxialkabel som är ansluten till huvud TV-ingång märkt "Antenna". Anslut den ände av koaxialkabelkontakten till en splitter. Det måste vara ansluten till uttaget märkt "In."

5 Anslut ena änden av en annan tre-fot koaxialkabel till ett av uttagen märkta "Out" på splitter. Anslut den andra änden av koaxialkabeln till TV: ns antenningång.

6 Anslut ena änden av en 10-fots koaxialkabel till den andra utgången på splitter. Kör koaxialkabeln längs BMC till det andra rummet där du vill satellit-TV. Du kan behöva en längre bit av kabeln om rummet där du vill att satellit-TV är längre bort. Förankra kabeln till botten av BMC med kabel stift. Detta hookup tillåter både TV att visa samma kanal samtidigt. Den huvudsakliga TV har satellitutrustning ansluten till det, så det styr kanalval för båda tv-apparater.

Tips

  • Om du vill dölja koaxialkabel, använd en borr med 3/4 "borr och borra ett hål genom golvet, nära väggen bakom varje TV-apparat. Mata den ena änden av 10-fots koaxialkabel genom ett hål och under huset och ut genom det andra hålet för att ansluta till din TV i det andra rummet. Se till att du täta hålet med skum för att hålla insekter från att komma in i huset.
  • Kontrollera området under huset där hålen går för elektriska ledningar eller hinder i vägen. Du kan behöva ändra där du vill att koaxialkabeln att gå genom golvet.