Hur du väljer RF Splitters för kabel-TV

July 7

Om du får din TV-program från en kabelleverantör, är chansen att du använder någon form av mottagare för att få alla dina kanaler. När så är fallet måste du ha en separat mottagare för varje tv i huset. Detta kan dock öka din månatliga faktura. Lyckligtvis, om du behöver bara grundläggande kabel för en majoritet av TV-apparater i huset, kan du använda en RF-splitter för att skicka program till andra uppsättningar. Mottagaren är bara där för att få avancerad programmering, såsom HBO och andra högre nivå kabel stationer.

Instruktioner

1 Ta bort RF-kabel (koaxialkabel) som löper från vägg till din kabelmottagare. Anslut en RF-kabel splitter i den fria änden av kabeln. Det finns en mängd olika splitters finns. Du behöver en splitter som har samma mängd "Out" portar tillgängliga som tv som du vill titta på kabel på. Ansluta kabeln löper från väggen in i "In".

2 Anslut en andra koaxialkabel till RF-splitter. Eftersom "In" har redan tagits den enda andra tillgängliga portar är "Out".

3 Anslut den andra änden av koaxialkabeln till "In" porten på kabelmottagare. Detta kommer att göra det möjligt för TV med kabel mottagaren möjlighet att fortfarande ta emot all avancerad programmering.

4 Anslut en annan koaxialkabel till en annan "Out" port på RF-splitter. Kör den här kabeln till "In" på baksidan av en av TV-apparater. Upprepa denna process för alla andra TV du vill ansluten till kabel. Dessa tv-apparater kan fungera på egen hand och det är inte nödvändigt att ha kabeln mottagaren påslagen för enheterna att arbeta.