Hur man installerar en TV Väggfäste Onto Gips med endast Aluminum Studs

July 14

Hur man installerar en TV Väggfäste Onto Gips med endast Aluminum Studs


Förmågan att montera en snygg och utforma vänlig platt på en vägg är inte begränsad till användning av konventionell träregel baserade väggar. Metall dubbar, vanligen tillverkade av aluminium, kan stödja vikten av även de största panelerna. Ta sunda försiktighetsåtgärder och använda rätt hårdvara kan göra den stora skillnaden i att skapa en säker väggpanel.

Instruktioner

1 Lokalisera två metallreglar på utsedda monteringsväggen, med hjälp av magnetiska regeldetektor. Markera stud platser med spetsen på metallborr.

2 Håll väggfästet del av fästet mot väggen och i linje med de markerade stud platser. Nivå fästet. Mark genom de fyra hörn monteringshål på fästet.

3 Borra de fyra hålen ut genom Gips och metallreglar, med användning av 02/01 tums borrkronan.

4 Skjut en bricka över varje skruv. Rotera vippskruven vingar på ändarna av bultarna och lämnar inte mer än 1-2 millimeter gängning vid slutet av varje bult.

5 Kollapsa bult vingar med fingrarna. Tryck på dem genom hörnet monteringshål på konsol, vägg- och metallreglar. Lyssna efter vingarna på bultarna att snäppa i läge bakom metallregel.

6 Dra varje vippskruven i ett korsmönster, med hjälp av stjärnskruvmejsel.

7 Leta reda på de fyra gängade insatserna på baksidan av platta. Bolt två konsolarmar på platta med den medföljande hårdvara och verktyg.

8 Lyft platt på väggen mount. Dra åt alla fästskruvarna på fästet för att undvika oönskade sidoförflyttning.