Wall Mount Idéer för LCD-TV

January 16

Wall Mount Idéer för LCD-TV


När det gäller platt-TV, det finns två typer av människor i världen: de som tror att en platt-TV i sig är en sak av skönhet, och de som tycker att det är en ful svart rektangel som är bäst förvaras utom synhåll när används inte. För den förstnämnda gruppen, en enkel väggfäste, fast eller vridbar, är en väldigt cool sak. För den senare gruppen, skapar en mask eller ram som annars täcker TV: n är mer tilltalande, och ramar, genomskinliga speglar och väv omfattar närvarande en visuell alternativ.

Observera att prisklasser är aktuell som sen 2009.

Enkel platt-väggfästen

Fasta fästen, $ 25 till $ 95, fästa TV flush på väggen med en platta som monteras på väggen och konsoler som fäster på baksidan av TV: n och haka på väggen plattan.

Vinklade fästen, $ 35 till $ 150, har nedskärningar i konsolen metall som gör att TV: n vinklas ned upp till 15 grader för bättre betraktningsvinklar.

Artikulera fästen, $ 85 till $ 195, tillåter den platta skärmen båda dras framåt från väggen och / eller vände omkring 30 grader åt endera sidan för ytterligare visningslägen.

Motoriserade artikulera fästen, $ 150 till $ 1000, tillåta alla ledade rörelser med fjärrkontroll. Dessa inkluderar hissar som höjer tv från skåp.

Audiovideoking.com är en direkt källa till välbyggd men ekonomiskt väggmonteringsalternativ. Costco lager välbyggd platta och manuellt rörliga fästen.

Out-of-Sight Wall Mount TV Beläggningar

Dessa är väldigt lik rullgardins fönster nyanser. Motoriserade och anpassad för platt-dimensioner, rulla de upp när du vill titta på TV eller rulla ner när TV: n inte används. De sport konstverk som grafik, samt anpassade bilder eller logotyper. Kostnaden är ca $ 1,000.

Cover panelaggregat med löstagbara sektioner erbjuder en mitten av priser skräddarsy alternativ runt $ 500.

Transparent Mirror beläggningar och ramar

Transparenta speglar med träramar i varierande stilar mask platt-TV när de inte används. När en TV med denna beläggning är påslagen, "försvinner" spegeln lämnar bara ramen synlig.

Ramar själva kan också skapa fler konstnärliga gränser för platt skärm. Priserna är ungefär $ 1000 för en 42-tums skärm.