Hur till låsa upp ett lösenord på iTouch

January 17

Hur till låsa upp ett lösenord på iTouch


IPod Touch har en valfri lösenordsfunktionen som låter dig skapa en fyrsiffrig kod för att förhindra andra från att komma åt enheten. Om du har glömt lösenordet, kommer du också att vara låst av iPod Touch, och för att kringgå detta lösenord, måste du återställa din iPod Touch. Om du gör det kommer att utplåna ditt nuvarande lösenord samtidigt tvingar dig att synkronisera dina filer tillbaka till enheten. Använd endast denna metod när du har säkerställt alla dina filer är fortfarande i ditt iTunes-bibliotek.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera iTunes version 7.5 eller senare på din dator. Starta programmet på skrivbordet.

2 Tryck ned den övre knappen på din iPod Touch. Fortsätt att hålla ned tills skärmen visar menyn "Power Off". Flytta skjutreglaget på skärmen med fingret för att stänga din enhet.

3 Anslut din iPod Touch laddningskabel till datorn medan iTunes är igång. Håll ned hemknappen sitter på framsidan av din iPod Touch, ansluta enheten till laddkabeln

4 Fortsätt att hålla ner hemknappen på din iPod Touch tills skärmen visar en bild av laddningskabeln och ikonen iTunes. När du ser den här bilden släpper hemknappen.

5 Leta reda på rutan på iTunes som har dykt upp om att du har anslutit en iPod Touch som är närvarande i återställningsläge. Klicka på "OK" på denna ruta.

6 Välj din iPod Touch från menyn "Device" och klicka sedan på "Sammanfattning" -fliken. Under denna flik kommer att vara ett alternativ för att återställa iPod Touch. Klicka på den.

7 Klicka på "Back Up" för att se till att alla dina iPod Touch-filer är avaialble efter nollställning av enheten. Klicka på "Restore" på nästa uppmaning att återställa din iPod Touch.

8 Synkronisera dina filer tillbaka till din iPod Touch och du kan nu komma åt enheten igen som lösenord prompt kommer inte längre att vara i kraft.

Tips

  • Skriv alltid ner dina lösenord och förvara dem på ett säkert ställe för att undvika att behöva återställa din iPod Touch i framtiden.