Problem med att starta en 1992 Toyota Camry

August 24

Alla fordon vid någon tidpunkt kommer att sluta fungera korrekt och kräver någon typ av underhåll reparation. Toyota Camry är traditionellt känd som en långvarig fordon som kräver minimalt underhåll och reparation. Trots dess tillförlitlighet kan det i tid stoppa start. Ett antal olika problem kan uppstå som kan hindra din Camry från start. Genom att kontrollera grundläggande komponenterna i din bil kan du identifiera problemet och göra nödvändiga reparationer.

Instruktioner

1 Kontrollera om batteriet i Camry är död. Om batteriet är dött blir det ingen effekt som är tillgänglig för att slå på startmotorn. Stick nyckeln i tändningslåset och vrida om nyckeln. Slå på vindrutetorkarna. Om vindrutetorkarna inte komma på då batteriet är dött. försöker också slå på bilens strålkastare.

2 Kontrollera motorn för några tecken på vattenskador. Om du har kört genom hög vatten eller en djup pöl kan tändsystem din Camry har blivit våt. Om tändsystemet är vått det inte kommer att starta.

3 Kontrollera bränslenivån i bilen. Om Camry bränsletank är tom eller mycket nära att tömma det kan sakna lämplig mängd bränsle för att starta. Om bilen är låg på bränsle måste du köpa gas och fylla tanken upp till lämplig mängd som behövs för att starta fordonet.

4 Försök att starta Camry. Titta på instrumentpanelen för att kontrollera om det finns varningslampor som kan vara på. Dessa är ledtrådar till vad som kan förhindra motorn från att starta.

5 Öppna huven på bilen och dra bort tändkablarna från tändstiften. Använd en hylsnyckel för att ta bort tändstift från motorn. Installera nya tändstift med hylsnyckeln och koppla ledningarna tillbaka till tändstiften.