Instruktioner för att hämta röstmeddelanden från en annan telefon med Cisco IP-telefon 7940-serien

January 24

Instruktioner för att hämta röstmeddelanden från en annan telefon med Cisco IP-telefon 7940-serien


Cisco IP 7940-serien telefonsystem är en av Ciscos många IP telefonalternativ. Med Cisco telefon, kan du kontrollera röstmeddelanden på en annan telefon, ett användbart alternativ om du väntar ett viktigt samtal på din mobiltelefon och av misstag lämnade den hemma. Processen tar bara några få steg.

Instruktioner

1 Slå telefonnumret i samband med röstbrevlådan som du vill kontrollera. Vissa IP-telefoner kräver att du "slå ut" innan telefonnumret. Den "ringa ut" koden är vanligtvis en "8" eller en "9." Om din IP-telefon är inställd för att "ringa upp" först genom att trycka på "ringa ut" siffra följt av telefonnumret i samband med telefonsvarare du kontrollerar.

2 Tryck på "#" tecken på telefonens knappsats så snart telefonsvarare hälsning börjar. För vissa röst, bör du trycka på "*" tecken i stället för "#" tecken. Du kommer nu att kunna lyssna på din telefonsvarare.

3 Följ instruktionerna på skärmen för att antingen spara, ta bort eller ignorera röstmeddelanden du tar emot. När du är klar att lyssna på din röstbrevlåda, kan du lägga på luren.

Tips

  • Vissa röstmeddelanden leverantörer tar ut en extra avgift för att lyssna på din röstbrevlåda från en annan än den telefon som associeras med din telefonsvarare telefon. Se till att du inte får betala extra för den här tjänsten innan du kontrollerar dina meddelanden från en annan telefon.