Hur telefonkort Work

December 10

Hur telefonkort Work

Bakgrundsinformation

Telefonkort säljs i två versioner: fakturerbara och kontantkort. Debiterbara telefonkort har en vanlig minutpris för sina tjänster och ta ut en mandated 30 cent avgift per samtal för betal telefonanvändning. Förbetalda kort, å andra sidan, säljer en förinställd del av tiden för en viss summa pengar - $ 5 till $ 50.

Ett problem med kontantkort är de avgifter, som kan lägga upp mycket snabbt och äter värdet av kortet. Även många av kontantkort tjänsteleverantörer är små, obevisade verksamheter som slutare sina dörrar efter behag. I själva verket, vissa källor kallar förbetalda telefonkort bedrägerier. Med debiterbara kort, det finns färre problem eftersom de flesta av dessa telefon betalkort väg genom ansedda, känd långväga leverantörer.

Att köpa en telefon kort

En ringer kan få en debiterbar telefonkort genom någon av de stora transportörerna. Genom en webbplats, kan kunderna köpa kontantkort med fastställda minuter eller en telefon betalkort. Kort arbeta för nationell och internationell långdistans, beroende på produkt.

Å andra sidan, de flesta närbutiker och hörn bodegor bär kontantkort. Det kan finnas en färgglad diagram notering länder och totalt möjliga små mängder i närheten av skärmen. Vad de inte säga till er är att det kan finnas en anslutningsavgift, Radavgift eller annan avgift som kraftigt minskar mängden minuter tillgängliga. Med andra ord, de diagram tider är aldrig exakt. Andra risker inkluderar eventuellt felaktiga PIN-koder eller inaktiv, upptagen avgiftsfria accessnummer. Alla dessa leda till minskad effektivitet och chancy service. Enligt CNET, "Många av dessa erbjudanden är så falskt att korten faktiskt kan betraktas som en form av spel."

Hur man använder en Calling Card

När du köper ett telefonkort, har kortet en lista över accessnummer med närliggande platser tryckta på baksidan. Välj närmaste (så att det är en lokal, samtal icke-avgiftsbelagda) eller använd det avgiftsfria nummer som. Skrapa bort silverfolie rutan för att exponera PIN.

Ringa upp numret. En inspelad hälsning kommer att spela tillsammans med en möjlighet att trycka på en knapp för ett annat språk. Ange telefonens unika identifikationsnummer och tryck fyrkant. Ange sedan din PIN-kod. Rösten kommer att berätta hur mycket pengar är på kortet, eller hur många minuter, beroende på vilken typ av kort du har. Ange telefonnumret du ringer. Rösten kommer då att berätta hur många minuter är tillgängliga för samtal och kommer att ansluta dig. När du är klar, Tryck på knappen för att höra hur många minuter är kvar, eller hänga upp samtalet.