Problem med Lorex kameror

March 15

Problem med Lorex kameror


Lorex är ett populärt märke av övervakningskamera som har enkelhet i användning. Men detta betyder inte att de är problemfritt hela tiden. Lorex system är benägna att samma problem som alla övervakning kamerasystem lider av. Att veta vanliga problem med Lorex kameror är det första steget att ta itu med och förebygga säkerhetsrisker uppstår.

Inställning och placering Problem

Inte alla Lorex kameror är enkel att installera. Användare som väljer att installera sina egna system kan göra misstag. Eftersom installationen är starkt beroende av den plats där systemet ska vara, kommer fel i placering leda till bristande täckning, dålig bildkvalitet och andra problem. Consulting en säkerhetssystem specialist och en representant Lorex kan bidra till att förebygga placeringsproblem.

Bildkvalitet, Upplösning och belysning

Bildkvaliteten på en Lorex kameran beror på både interna och externa faktorer, inklusive kvaliteten på själva hårdvaran och omgivningsbelysning i det område där kameran är placerad. Eftersom dålig belysning döljer bilder, se till att installera tillräcklig belysning inom områden som kräver övervakning.

Felaktig kamerans fokus eller ett problem med kameran själv kan påverka bildkvalitet och upplösning. Antingen en professionell eller ägaren själv kan ställa in skärpan manuellt eller på distans. Om bilden är fortfarande subpar när du justera fokus, kan Lorex kamerans upplösning vara för låg för dina behov. I det här fallet, att köpa en kamera med högre upplösning är det enda tillvägagångssättet. Det är därför det är viktigt att få en Lorex kamera med så hög upplösning som din budget har råd med. Vid köp av en kamera med IR och / eller mörkerseende är också till hjälp, särskilt i svagt upplysta områden. Men inte alla Lorex kameror med mörkerseende har imponerande bildupplösning.

problem övervaknings

Kameror kan nu övervakas via fjärrstyrning, även via Internet. Men det finns tillfällen då övervakar en Lorex Kameran fungerar inte på grund av webbläsare eller programvara oförenlighet. Kontrollera om systemets programvara går bra före användning och få programuppdateringar som behövs. Eftersom kontinuerlig övervakning kan vara tröttsamt, installation av rörelsesensorer bidrar till att göra övervakningen mer effektiv.

Internet problem

Internet övervakning är nu en mycket populärt inslag av säkerhetssystem där användarna kan få övervakningskamera bilder från sina hem, anläggningar företag eller ens på semester. Dålig eller långsam Internet kan leda till svårigheter att få tillgång data. Vid övervakning av övervakningskameror bort från ditt hem eller företag, vara säker på att du har en snabb och tillförlitlig Internet-anslutning.