Hur man spela in med en Tunerless videobandspelare & CECB

September 12

En kupong Godtagbara Converter Box (CECB) har singularis syfte att omvandla en digital TV-signal till analog, så att bilden kan användas med en analog TV-apparat. För att spela in en TV-kanal på en tunerless videobandspelare, behövs en extern antenn för att ge TV-signalen och det krävs en analog TV för att kunna välja en TV-kanal. Några kablar som vanligen finns i hemmet kommer också att krävas. Inga speciella färdigheter krävs, och varken antennen eller TV kommer att påverkas negativt på något sätt.

Instruktioner

1 Skruva koaxialkabeln som kommer från antennen till koaxialingången på CECB. Skruva en ände av en koaxialkabel in i koaxial utgången på CECB. Skruva den andra änden i koaxialingången på TV: n.

2 Sätt ena änden av S-videokabeln i S-videoutgång på TV: n. Sätt i den andra änden av S-videokabeln i S-videoingång på videobandspelaren.

3 Sätt de röda och vita RCA-kontakter i ena änden av en ljudkabel till de röda och vita RCA-utgångar på TV: n. Sätt de röda och vita RCA-kontakter i den andra änden av ljudkabeln till de röda och vita RCA-ingångar på videobandspelaren.

4 Slå på TV: n. Gå till kanalen av en TV-show som du vill spela in med hjälp av fjärrkontrollen. Slå videobandspelaren på med sin fjärrkontroll. Tryck på "Meny". Välj "Video" och sedan "videoingång" och sedan "linjeingång." Välj "S-Video" från valen presenteras under "linjeingång." Tryck på "Meny" -knappen.

5 Sätt i ett VHS-band i frontluckan på videobandspelaren. Tryck på "Record" -knappen på fjärrkontrollen för att börja spela in TV-programmet. Tryck på "Paus" under reklam om du inte vill spela in dem. Tryck på "Play" när reklamen är klar och visar återupptas. Tryck på "Stop" knappen när du inte vill spela in något mer på TV-show.