Hur man installerar en Barbie MP3-spelare

September 13

Hur man installerar en Barbie MP3-spelare


Barbie Girls MP3-spelare är en mikrofon formad musikalisk enhet som är utformad för att se ut som en av de berömda dockor. Du kan shoppa utsidan av MP3-spelare, vilket ger olika kläder och hår. Trots de olika utseende, är överföringen och installationen av Barbie flickor MP3-spelare liknar de flesta andra MP3-spelare.

Instruktioner

1 Anslut USB-kabeln till Barbie flickor MP3-spelare. Anslut den andra änden av USB-kabeln till en ledig USB-port på datorn.

2 Slå på Barbie flickor MP3-spelare, och datorn snart kommer att säga det har upptäckt en ny flyttbar enhet.

3 Klicka på "Start" -knappen på skrivbordet, och klicka sedan på antingen "Den här datorn" eller "Dator". När fönstret öppnas, dubbelklicka på ikonen flyttbara enheten.

4 Klicka och dra musikfiler i det öppna fönstret. Du kan importera ljudfiler från vilken plats som helst på din dator och även dra filer från ett system mediaspelare (t.ex. iTunes eller Windows Media Player). Ett fönster visas och visar utvecklingen av filöverföringen.

5 Stänga fönstret flyttbar enhet, högerklicka på ikonen och välj "Mata ut." När MP3-spelaren ikonen Barbie flickor försvinner, kan du koppla bort Barbie spelaren från datorn.