Hur man installerar ett bälte en 1995 Nissan Pickup Truck

November 27

Drivremmen på en 1995 Nissan lastbil är långt bälte som är ansluten till alla remskivor motorn. Drivremmen befogenheter komponenter på motorn som servostyrning och generator. På omslaget över kylaren blir en liten diagram som visar hur du styra remmen till alla remskivor motor och placeringen av spännrullen. Du behöver en grundläggande verktyg och en väl upplyst område.

Instruktioner

1 Anslut tången till metall arm i ansiktet av spännrullen. Dra spännrullen mot framsidan av motorn med tången tills bandet lossnar. När man drar spännrullen, kommer den lilla rullen på undersidan av spännrullen lossna remmen, släppa spänningen på bandet.

2 Dra drivremmen utanför remskivor motor. Ställ den gamla drivremmen åt sidan ur vägen.

3 Placera den nya remmen på lägsta motorremskivan. Läs diagrammet och vägleda den nya remmen runt tillbehörs remskivor och upp till spännrullen enligt diagrammet.

4 Dra spännrullen mot framsidan av motorn med hjälp av en tång. Placera den nya drivremmen på spännrullen och släpp spännrullen sakta mot den bakre delen av motorn. Ta bort tången från spännrullen och stäng huven.

Tips

  • Om remskivans schema saknas, rita en bild av bandet banan runt remskivorna för att använda som en guide.