Hur man gör en hemmagjord RF-detektor Spy

August 24

Soja enheter kan hittas överallt en person går, och det är nästan omöjligt att veta om man spelar in vad du gör. Dessa dolda videokameror fungerar trådlöst. Göra en hemmagjord radiofrekvens (RF) detektor låter dig upptäcka radiofrekvenser som används av dolda spion kameror. Viss kunskap av elektronik är nödvändig, liksom delar från en elektronisk leverans hus, i syfte att göra en hemmagjord RF-detektor för att hitta spionanordningar.

Instruktioner

1 Sätt tidningspapper ner på en arbetsyta. Skär av en liten bit av den runda tandpetare med hjälp av skalpell.

2 Skala ändarna på båda sidor om 41-AWG emaljerad koppartråd med hjälp av Avisoleringstänger.

3 Vind ena änden av 41-AWG emaljerad koppartråd runt slutet av tandpetare, där snittet gjordes. Sluta att linda tråden efter 19 varv har gjorts.

4 Köra den andra änden av den 41-AWG emaljerad koppartråd genom mässingsröret 0,090-tums diameter. Klipp tråden med en avbitartång, så att om en 5-tums segment lämnar röret.

5 Fäst en av de två ledningarna från 41-AWG emaljerad koppartråd till den positiva kontakten på BNC-kontakten. Löda förbindelsen. Anslut den andra ledningen från 41-AWG emaljerad koppartråd till den negativa kontakten på BNC-kontakten. Löda förbindelsen.

6 Placera BNC mot mässingsröret 0,090-tums diameter, med ledningarna allt inuti. Epoxi BNC-kontakten till mässingsröret 0,090-tums diameter.

7 Applicera bindning lim till en bomullspinne. Gnida pinnen mot en sida av koppartråden lindas runt tandpetare.

8 Skjut tandpetare in i änden av mässingsröret 0,090 tum-diameter, så att lite av ledningarna kan ses som lämnar röret. Driva ledningar lindas runt tandpetare som har fått binda lim på den mot väggen i mässingsröret 0,090-tums diameter. Låt limmet uppsättningen.

9 Skruva fast BNC hankontakten på mässingsröret 0,090-tums diameter på BNC honkontakten av RF-voltmeter. Slå på RF voltmeter och flytta runt.

10 Titta på numret på displayen av RF-voltmeter ökningen som hemlagad RF-detektor du har gjort upptäcker RF-frekvenser som används av spionanordningar.