Hur ladda upp bilder av av en Polaroid Digitalkamera

February 16

Hur ladda upp bilder av av en Polaroid Digitalkamera


Även Polaroid är mest känd för sina omedelbara utvecklings kameror, producerar företaget ett brett utbud av digitala kameror. Dessa kameror ta högupplösta bilder och lagra information på ett löstagbart minneskort. Efter att ha tagit bilderna kan du ladda upp dem till din dator, där du kan säkerhetskopiera dem samt dela dem med andra personer via Internet.

Instruktioner

1 Anslut USB-kabeln till USB-porten på sidan av digitalkamera Polaroid. Anslut den andra änden av USB-kabeln till en USB-port på datorn. USB-porten kommer att vara en rektangulär öppning på datorn, som ligger antingen vid fronten, på baksidan eller på sidan av datorn, beroende på datormodell. Du kan även har mer än en USB-port på datorn, något som kommer att fungera för dig att ladda upp.

2 Slå på digitalkameran Polaroid. Datorn kommer att visa ett meddelande som säger det har upptäckt en ny flyttbar enhet.

3 Klicka på "Start", följt av antingen "Den här datorn" eller "Dator". Ett nytt fönster öppnas som visar alla datorns tillgängliga enheter och enheter. Dubbelklicka på ikonen flyttbara enheten i det nya fönstret för att starta en skärm med alla bilder som finns lagrade i kameran.

4 Klicka och dra bilderna från kamerans display till valfri plats på datorn. Detta kan vara skrivbordet "Mina dokument" eller någon annan själv skapat mapp. För att flytta alla bilder från kameran till datorn på en gång, klicka en gång i kameravisningsfönstret och klicka på "Ctrl + A" till "Markera allt." En förloppsindikator visas högst upp på skärmen och visar hur länge komplett filöverföring kommer att ta.

5 Stänga Polaroid digitalkamera fönster när du är klar att överföra bilder från en digitalkamera. Högerklicka på ikonen för flyttbara enheten och välj "Mata" från rullgardinsmenyn. När ikonen försvinner, kan du koppla bort kameran från datorn.