Lägga till Google Earth för att min Iphone

March 2

Google Earth är en gratis kartapplikation som låter dig se vilken plats som helst i världen med hjälp av högupplösta bilder i 3D. Programmet är tillgängligt för PC och Macintosh-datorer, samt iPhone och andra mobila enheter. Vid användning, kan programmet identifiera din aktuella position och visa närliggande restauranger, bankomater och företag. För att ladda ner programmet måste du först ha ett iTunes-konto inrättas på din dator eller iPhone.

Instruktioner

Med din iPhone

1 Tryck på "Home" -knappen på din iPhone, och fingret över skärmen för att låsa upp enheten.

2 Tryck på "App Store" -ikonen på skärmen, och klicka på knappen "Sök" längst ned i programfönstret.

3 Tryck på sökfältet och skriv "Google Earth". Tryck på knappen "Sök" i det nedre högra hörnet av skärmen.

4 Tryck på "Google Earth" sökresultat, och peka på "Free" -knappen. Tryck på "Install" och skriv in ditt iTunes-konto lösenord.

Använda iTunes

5 På datorn, klicka på "Start", "Alla program", "Apple" och "iTunes" för PC. För Mac, klicka på ikonen "iTunes" på bryggan.

6 Klicka på "iTunes Store" -fliken ligger i sidofältet. Klicka på sökfältet på programfönstret och skriv "Google Earth". Tryck på "Return" eller "Enter" på tangentbordet för att börja söka.

7 Klicka på "Free" knappen under avsnittet "Google Earth". Ange ditt iTunes-konto lösenord och klicka på "Get" -knappen.

8 Anslut din iPhone till datorn med hjälp av iPhone USB-kabel för att ansluta enheten till datorns USB-port.

9 Klicka iPhone fliken under avsnittet "Devices" i sidofältet i iTunes. Klicka på fliken "Program" och se till att rutan bredvid "Synkronisera Applications" är markerad. Klicka på "Sync" -knappen och koppla enheten när synkroniseringen är klar.