Hur man gör en hemmagjord lyssna Mic

April 7

Hur man gör en hemmagjord lyssna Mic


När du hör ljudet av ben knastrande träffar i fotboll, är en lyssnande mic en källa av magi. Paraboliska mikrofoner är också kända som lyssnar mikrofoner, eftersom de fångar ljud på avstånd. De fokuserar ljudvågor som kommer in i mikrofonen på en brännpunkt. Du behöver inte vara en spion eller spendera stora pengar för att köpa en lyssnande mikrofon --- allt material för att göra en finns på din lokala järnaffär. Börja spela in ljud från din dotters fotbollsmatch eller din nästa utomhusaktivitet på avstånd med en hemmagjord lyssnande mikrofon.

Instruktioner

1 Ta bort hatten bandet från insidan av paraplyhatt med hjälp metallsax.

2 Klipp upp på toppen av den paraply som håller den på plats. Använd en dremel borr och skära av den rundade toppen av pjäsen. Fil insidan av pjäsen att jämna ut ojämna kanter, med en fil. Du bör kunna se genom snittet hålet.

3 Avlägsna de expanderbara bitar av metall från en roller. Dra bitarna av plastfästena för att avlägsna. Ta bort plast parentes i slutet av rullen med en tång; bara handtaget och metallstaven bör förbli.

4 Skär en 2-tums bit tejp med saxen. Skära sidorna för att matcha toppen av ett paraply panel. Lägg tejpen upp i mitten på paraplyet. Peta en slits i bandet genom paraply tyget, med hjälp av en mattkniv. Trådarna kommer att placeras genom hålet.

5 Sätt i metallstången i öppningen vid toppen av paraplyet. Säkra metallstaven genom att placera en plastbandet på utsidan och insidan av paraplyet. Plast tie stramar kring metallstången och låser den på plats.

6 Fäst en clip-on mikrofon på metallstaven inuti paraply. Placera mikrofonen på metallstången. Placera plast band runt mikrofonen och metallstaven. Dra slutet av plast band för att fästa mikrofonen på plats.

7 Skjut mikrofon ledningarna genom hål i silvertejp. Sätt utsignalen från mikrofonen till ingången på din befintliga MP3-spelare för att spela in.

8 Slå på MP3-spelare och clip-on mikrofon. Håll i handtaget på lyssnings mic och peka insidan av paraply mot det ljud du vill spela in. Din hemgjorda lyssnande mic är klar.

Tips

  • Paraply hattar och färgrullar finns på din lokala dollar eller rabatt butik. En clip-on mikrofon finns på din lokala elektronikaffär.