Hur använder jag en Motorola V3 för Internet på en bärbar dator?

November 4

Hur använder jag en Motorola V3 för Internet på en bärbar dator?


Motorola V3 var en populär telefon som kom ut 2004. Designen framkant på den tiden, och telefonen hade en unik slank flip-top design. Några av dess funktioner som ingår Bluetooth, en högtalartelefon, en färgskärm och en VGA-kamera. Om du har en dataplan från din tjänsteleverantör och en bärbar dator, är det möjligt att använda telefonen som ett modem så att du kan få en Internet-anslutning som helst att du är i världen.

Instruktioner

1 Köp en USB-kabel. Detta kommer att ansluta din Motorola och din bärbara dator så att de kan kommunicera med varandra. Se resurser för länkar på var du kan köpa en. Från och med 2010, kostar det $ 25 to $ 30 för en kabel.

2 Anslut kabeln till telefonens undersida och starta upp datorn. Anslut den andra änden av kabeln till USB-porten. Du kommer att få ett meddelande som säger "Hittade ny maskinvara." Du kommer att behöva installera drivrutinerna.

3 Klicka på "Have Disk" sätter i cd-skivan som kom med kablarna i datorns enhet och välj "Sök CD-enhet." Klicka på "Nästa", och datorn kommer att börja installationen. Starta om datorn.

4 Klicka på "Start" -menyn på datorn och gå till "Kontrollpanelen" och "Nätverk och fjärranslutning." Dubbelklicka på "Gör en ny anslutning."

5 Välj "Dial-up till Internet." Klicka på "Jag vill sätta upp en Internet-anslutning manuellt." Gå till "jag ansluta via en telefonlinje och ett modem." Hitta din Motorola V3 och typ "# 777" för telefonnummer om du har Sprint eller Verizon, eller 99 # om du har AT & T eller Cingular. Om du inte använder någon av dessa tjänster, måste du ringa upp din mobiltelefon tjänsteleverantör och be dem att ge dig ett telefonnummer. Klicka på "Nästa".

6 Ange ditt användarnamn och lösenord. Få detta från din mobiloperatör. Om du är en Verizon användare kan du använda "Webb" för både användarnamn och lösenord. Skapa ett namn för anslutningen och klicka på "Spara".

7 Klicka på den anslutning som du just har skapat och klicka på "Ring". Vänta på att ansluta och när den har, öppna din webbläsare och surfa normalt.