Pro Pipe Baffle Installation

June 16

Pro Pipe Baffle Installation


Vance & Hines Pro Pipe Hi-Output avgaser är en två-i-ett avgassystem som kan installeras på olika kryssare stil motorcyklar. Avgas, jämförbar med Thunderheader, SuperTrapp och andra prestanda avgassystem, använder en megafon formade avgasröret med två samlingsrören för att utjämna trycket mellan den främre och bakre cylindrar i V-Twin, Harley-stil motorer. Alla Vance & Hines avgassystem har löstagbara bafflar. Bafflarna komma ut genom att lossa en enda skruv. Eftersom Pro Pipes är utrustade med ett ändlock, måste du lossa tre skruvar för att ersätta dessa mellanväggar.

Instruktioner

1 Lossa slut skruvarna på avgas megafon med hjälp av en 3/16-tums Allen socket och en hylsnyckel. Vänd avgaserna från den bakre delen av motorcykeln, är ändkåpan skruvar belägna klockan sex och klockan nio, ca 1/2 tum från ytan av ändlocket.

2 Avlägsna ändkåpan. Spara ändlocket och slutet huvudskruvar.

3 Lokalisera den bakersta insexskruv på botten av avgas megafon. Lossa skruven med en 3/16-tums Allen socket och en hylsnyckel.

4 Ta bort och ersätta den väl synlig skärm från strax innanför den bakre delen av avgas megafon.

5 Infoga baffeln skruven i botten av baffeln skruvhålet på botten av megafon. Vrid samtidigt väggen och avskärmningsskruven tills avskärmnings skruven fångar i baffeln skruvhålet.

6 Dra baffeln skruven till 129 tum-pounds vridmoment med hjälp av en 3/16-tums Allen socket och en momentnyckel.

7 Sätt tillbaka locket och dra åt de två gavelskruvarna med en 3/16-inch Allen socket och en hylsnyckel.