Anslutningsguide för JVC TH-D60

December 18

JVC TH-D60 digital hemmabiosystem lägger några allvarliga pop till TV: ns ljud. Den har en inbyggd DVD-spelare och ett stort antal videoutgångar som låter dig ansluta den till en extern skärm, och flera video- och ljudingångar så att du kan lägga till enheter till systemet. Förstå ingångarna på TH-D60 kommer att se du ansluter rätt första gången.

Högtalare och subwoofer

Högtalar och subwoofer anslutningar sitter i avsnittet högtalare - den övre mittområdet på baksidan av TH-D60. Systemet stöder två främre och bakre högtalare, en mitthögtalare och en subwoofer, som alla kan mata upp till 200 watt per kanal.

antenner

Du hittar anslutningar för en AM, FM eller XM Satellite Radio antenn på baksidan av TH-D60, i det övre högra hörnet. Anslutna FM-antenner kan upptäcka någon signal inom intervallet mellan 87,5 och 108 megahertz, medan AM antenner kan plocka upp någon signal inom intervallet mellan 530 och 1,710 kilohertz. De kanaler som är tillgängliga för dig via en ansluten XM Satellite Radio antenn beror på XM prenumerationspaket.

video~~POS=TRUNC

TH-D60 har fyra olika videoutgångar alternativ för att skicka systemets video till en extern skärm. Utgången alternativet HDMI är tillgängligt över Monitor Out i HDMI avsnittet till höger om högtalaranslutningarna på baksidan, och bär high-definition video och ljud. Den komponentutgång sitter i Video Out avsnittet under högtalaranslutningarna och bär HD-video med en något lägre kvalitet än hittades när en HDMI-kabel.

Den sammansatta videoanslutning - finns i Video Out sektionen - bär standard-definition video. S-video, även i Video Out avsnittet bär video som visas i en något lägre kvalitet än standardupplösning. Om du använder en omvandlingskabel, som t.ex. en HDMI-till-standard audio / video-kabel, kvaliteten på matas video och ljud kommer aldrig att bli högre än de lägsta kvalitet kontakter, som i detta exempel är standard audio / video kontaktdon.

ingångar

JVC TH-D60 ger användare med tre alternativ för inmatning av video till systemet. HDMI-ingången - som ligger i det avsnitt som bär sitt namn på baksidan av systemet - bär HD-ljud och video genom systemet för att spela på en extern enhet. De sammansatta och S-videoanslutningar finns under "Video 2" etikett, till höger om de sammansatta och S-videoingångar; kompositvideoingången bär standardkvalitet video och S-videoingång bär mindre än standardkvalitet video.

ljud~~POS=TRUNC

Audio Multi I ingången ansluta en extern analog ljudenhet till någon av Video 1 ingångar, för en analog surroundljud foder. Ljud Multi I avsnitt erbjuder analoga anslutningar för främre och bakre vänster och höger högtalare, en centerhögtalare och en subwoofer.

Du kan också ansluta en vanlig vänster och höger ljud foder i Audio In avsnittet under Video 2 för att koppla ihop en standard ljud foder med någon av Video 2 ingångarna. Den optiska (Video 2) ingång under Digital In kan du ansluta en optisk kabel, som bär en HD-ljud foder. Associera en HD-ljud foder för någon av Video 1 ingångarna kräver anslutning av en digital koaxialkabel till den koaxiala (Video 1) ingång.