Hur kan jag lägga låtar på min iPod som jag redan har på min laptop?

August 15

Hur kan jag lägga låtar på min iPod som jag redan har på min laptop?


Om du har ändrat inställningarna, överföra låtar som du köpt från iTunes Store till din iPod kräver inget mer än för dig att ansluta din iPod till din dator. Överföring över låtar som du redan har på din bärbara dator som inte är från iTunes är lite svårare. Lyckligtvis är processen endast något mer delaktiga; du behöver inte spendera en förmögenhet att köpa alla dina favoritlåtar i iTunes om du har dem i din dator.

Instruktioner

1 Öppna iTunes. Klicka på "File", välj sedan "Lägg till mapp i biblioteket" från listan med alternativ som visas. Detta öppnar ett nytt fönster.

2 Navigera genom datorns innehåll i det nya fönstret tills du hittar den mapp som innehåller musiken du vill flytta från din bärbara dator till din iPod. Klicka på mappen en gång för att markera den och klicka sedan på "Välj mapp". Detta lägger till innehållet i mappen till iTunes-biblioteket. Upprepa denna process om du har mer än en mapp med musik.

3 Anslut din iPod till datorn. Det kan automatiskt börja synkronisera med iTunes. Om detta inte sker automatiskt, klicka på iPod i iTunes vänstra panelen, klicka på "Sammanfattning" -fliken och klicka sedan på "Sync" -knappen i iTunes nedre högra hörnet. Vid slutet av synkroniseringsprocessen, kommer din musik från din bärbara dator vara på din iPod.