Hur synkronisera min Zune Med Winamp

July 13

Hur synkronisera min Zune Med Winamp


Zune-programvaran är endast kompatibel med några olika format gör det frustrerande att människor som har stora bibliotek av media som sparats i andra format. Det kan vara mycket tidsödande att manuellt konvertera varje fil för att göra det förenligt att synkronisera med Zune-programmet. Winamp är en av dessa program som inte är kompatibla med programvaran. Det finns dock en lösning som gör det möjligt att synkronisera dessa Winamp filer med Zune med ett par fria tredjepartsprogram.

Instruktioner

1 Ange "zalternator nedladdning" i din sökmotor och tryck på "Enter". Välj en plats för att ladda ner programmet från och klicka på "Download". Två av de översta platserna som kommer upp är Mediafire och Filecrop.

2 Ange "Media nedladdning" i din sökmotor och tryck "Enter". Välj en plats för att ladda ner programmet från och klicka på "Download". Två av de översta platserna som kommer upp är Mediamonkey officiella hemsida och CNET.

3 Öppna zAlternator programmet och välj "Zune" som enheten. Stänga programmet.

4 Anslut din Zune via USB-kabel till datorn. Zune-programvaran ska öppnas automatiskt, men om det inte gör det, öppna den manuellt genom att dubbelklicka på ikonen Zune.

5 Välj "Anslut som en gäst" när pop-up frågar hur du vill ansluta.

6 Klicka på en video från din samling och dra den till Zune synkronisering ikonen där du vill släppa det.

7 Tryck på "kontroll, skift, fly" om du använder Windows 7 eller Vista, eller tryck på "Ctrl, Alt, ta bort" om du använder Windows XP. Se till att göra detta snabbt medan videon fortfarande synkroniseras till din Zune. Detta kommer att öppna Aktivitetshanteraren.

8 Öppna zAlternator igen och välj "Generic WPD," och klicka för att verkställa ändringarna. Detta låser din Zune för att kunna synkronisera med Winamp.

9 Öppna Mediamonkey programmet och vänta på de anslutna enheterna för att visa upp på filträdet sitter på vänster på skärmen. Välj "Zune" från listan.

10 Högerklicka låtar eller andra medier som du vill synkronisera från Winamp och klicka för att skicka dem till din Zune.

Tips

  • Endast nedladdning från betrodda webbplatser för att förhindra oönskade virus.
  • Vista 64 erfarenheter konflikter med zAlternator och Mediamonkey gör det oförenliga. Alla andra Windows-operativsystem är kompatibla.