De bästa Yamaha Nytro Turbo Kits

January 9

De bästa Yamaha Nytro Turbo Kits


En Yamaha Nytor är en sport snöskoter med flera möjliga motormodeller tillgängliga. En turbo kit är en motorförändringar som tvingar mer luft i motorn och ger mycket mer makt. De bästa turbo kit är högpresterande kit som ibland tredubbla kraften i en stock motor, vilket ger motorn en kant medan racing eller tillåter föraren att ha mycket roligare när du cyklar.

MC Xpress Turbo Kit

Detta turbo kit ökar motoreffekten någonstans 135-230 hästkrafter med 0,95 bar turbotryck. Detta turbo kit installeras snabbare än andra kit och producerar dubbelt makt.

Hitman Inc. Turbo Kit

Detta bolt-on turbo kit som körs på 92-oktan gas och ökar motorns effekt upp till 200 hästkrafter på toppen av beståndet hästkrafter. Denna turbo svalare så att du inte behöver oroa sig för att smälta plast och gummikomponenter på och runt motorn.

Trask Prestanda Turbo Kit

Denna enkla bolt-on turbo kit körs på 91-oktan gas eller högre. Tillverkad av härdat metall, går det betydligt svalare jämfört med andra bolt-on turbo kit. Denna turbo är gjord speciellt för Yamaha Nytro.

BoonDocker Turbo Kit

Detta racing turbo kit kommer att öka motoreffekten någonstans 170-290 hästkrafter. En bolt-on turbo gjort för kallt väder racing, detta turbo måste köras på 92-oktanig gas eller högre och är en av de ledande turbos på marknaden från och med februari 2011.