Bilhandlare trick

February 27

Bilhandlare trick


Professionella bil detailers berättar ofta kunder som de tjänster de erbjuder är en kombination av konst och vetenskap. Vetenskapen om bilhandlare innebär att man väljer rätt kemiska rengöringsprodukter. Konsten innebär att förstå hur man kombinerar dessa produkter med särskilda förfaranden för att hålla en bil ser sitt bästa.

ren motor

Torka motorrummet ren före rengöring någon annan del av fordonet. Att göra detta kommer att hålla fett och smuts som normalt samlas på motorn körs på din bil när du tvättar den.

Glänsande färgytan

Om bilen har en mörk färg finish, ger det en extra glans skjuts genom att lätt spraya din favorit snabbverkande flytande vax på bilens våta ytan efter den sista sköljningen. Använd en sämskskinn att torka ytan, och sedan polera området med en god kvalitet "wax off" trasa för att undvika vattenfläckar och ger en hög glans.

detailing Trim

Behandla alla bilens klädsel (dvs bitarna täckt med gummi, vinyl eller plast) innan vaxning eller tätnings bilens yta. Detta skyddar trim från att påverkas av vax uppbyggd.

fönster

Tvätta fönstren sist. Tvätta insidan och utsidan av bilen noggrant för att förhindra rengöringsprodukter från smuts och strimmor fönsterytor.