Hur man monterar en Bluetooth Speakerphone

December 26

Hur man monterar en Bluetooth Speakerphone


Du kan montera en Bluetooth högtalartelefon i bilen, på kontoret eller hemma och ta samtal hands-free. Bluetooth är en teknik som upprättar en trådlös anslutning mellan mobila enheter som mobiltelefoner och tillbehör som högtalartelefon, datorer och stereoanläggningar. Den genomsnittliga anslutningsområdet konsumentnivå som är utrustade med Bluetooth är cirka 33 fot. Vissa industrielektronik använder Bluetooth-protokollet för att ansluta inom områdena till 300 fot. Säkert montera en Bluetooth-högtalartelefon där du ta emot samtal och få mer gjort när du kommunicerar.

Instruktioner

1 Gå igenom bruksanvisningen för den specifika märke och modell av Bluetooth högtalartelefon du tänker montera. Ta reda på om enheten kom med fästena som klipp eller remmar. Sök efter information i handboken om att driva enheten med en adapter eller batterier.

2 Håll Bluetooth högtalartelefon i några olika positioner på en plan yta med talarna pekade på var du är när du ta emot samtal. Instrumentbrädan konsoler och baksidan av visiret är vanliga monteringsplatser i fordon. Monteringsplatsen måste vara inom räckhåll för ett eluttag, eller bil cigarettändare, om enheten inte körs på batterier.

3 Montera Bluetooth högtalartelefon i beslutat platsen med hjälp av monteringsverktyg som tillhandahålls av tillverkaren eller remsor av självhäftande kardborrband. Vissa Bluetooth högtalartelefon har inbyggd fjäderbelastade klipp fästen som spridit sig till glida på visir, kontor partitioner och andra tunna paneler.

4 Håll ena handen under högtalar när du trycker lätt på sidorna och toppen för att testa stabiliteten i berget. Fånga Bluetooth-enheten som det börjar falla om fästet inte hålla upp till lätt agitation. Lägg till fler remsor av kardborreband på baksidan av högtalartelefonen tills du har en säker montering.

Tips

  • Varna den person du pratar med på en högtalartelefon vem kan höra samtalet förutom du.
  • Mer permanent monteringsmaterial som lim kan skada elektroniken och monteringsytan samtidigt som de reparationer högtalar svårare.