Ta bort låtar från My MicroSD-kort utan adapter

March 28

Om du tappat bort ditt microSD-kortadapter, betyder det inte dina låtar har fastnat på kortet för evigt. Radera filerna på datorn med någon anordning som kan hålla ett microSD-kort (till exempel en kamera eller telefon) och USB anslutningssladden. Denna post kommer med enheten och kan användas med alla PC, laptop eller Mac.

Instruktioner

1 Sätt i microSD-kortet i telefonen eller kamera. Kortet passar typiskt i spåret i det nedre hörnet av kameran där batterierna är belägna. Öppna batterifacket för att komma åt detta område. På en telefon kortet glider in i en tilldelad slits på sidan, ofta märkt med formuleringen "microSD-kort." Lyft facket öppen att glida in kortet. (Placeringen av batterier eller slits varierar beroende på enheten.) Tryck in kortet för att se till att det sätts in helt i enheten.

2 Anslut USB-sladden i enheten. Det går på samma plats som laddaren. Sätt in USB-änden i en ledig USB-enhet på din dator.

3 Öppna "Den här datorn" mappen och välj enheten i listan över enheter. "Den här datorn" mappen där du har tillgång till alla enheter som är anslutna till datorn samt alla enheter. Du kan komma åt "Den här datorn" på Start-menyn på datorn (Windows-logotypen knappen på det nedre vänstra hörnet av skärmen) eller direkt från skrivbordet om du har en ikon på skärmen.

4 Öppna mappen där musiken finns. Dra filerna till din papperskorgen. Papperskorgen ligger på skrivbordet på din dator och ser ut som en soptunna eller återvinning kan. Alternativt, markera låten och samtidigt trycka "delete" på tangentbordet.