Hur Synkronisera en begagnad iPod

February 15

Hur Synkronisera en begagnad iPod


Apples iPod är mördaren hårdvaran i det första decenniet av det nya millenniet. Medan den universella beröm för enheten är väl dokumenterat, så har klagomål. Mest hån är för Apples digital rights management policy, vilket begränsar antalet datorer musik köpt från iTunes Music Store kan spelas på (fem) och hur många olika datorer en iPod kan synkroniseras med (en). Även Apple har något mjuknat sin politik, är det fortfarande en öm punkt med många användare.

Instruktioner

1 Hur Synkronisera en begagnad iPod

Anslut iPod till datorn. Chansen är stor att du får ett meddelande som talar om att denna iPod synkroniseras med ett annat bibliotek. Du har möjlighet att "Återställ till fabriksinställningar", som kommer att radera allt innehåll på iPod, eller mata ut den.

2 Bestäm om du vill torka iPod ren och börja om från början, eller hacka dig igenom saker. 3 Hur Synkronisera en begagnad iPod


Om du väljer att formatera om iPod, sedan helt enkelt trycka på "OK" när det ber dig att formatera om den, eller markera den i iTunes-fönstret och välj "Återställ". Därifrån kommer du att guidas genom en guide som låter dig anpassa din iPod och konfigurera inställningar för synkronisering, tillsammans med andra inställningar.

4 Hur Synkronisera en begagnad iPod


Om du väljer att gå hacka vägen, hitta vissa program som gör att du kan synkronisera innehållet i iPod till datorn, även om det inte är den dator som ursprungligen sattes upp med iPod. Några av de populära iPod hacka paket inkluderar Tuneranger, iPod.iTunes och iScrobbler.

5 Hur Synkronisera en begagnad iPod


När du har synkroniserat innehållet i iPod till datorn, återställa iPod som beskrivs i steg 3. Du behöver inte besväret med extra skärm poppar upp varje gång du ansluter din iPod, och med hjälp av hacka mjukvaran eller hur t en bra idé för långvarig användning.

6 Hur Synkronisera en begagnad iPod


Hjälp nästa kille undvika krångel när du väljer att ge bort din iPod eller sälja den. Formatera om den till en generisk tillstånd, och köparen kommer att tacka dig när han är i stånd att enkelt formatera om den till sina preferenser.

Tips

  • Om du använder tredjeparts hack misslyckas, bara formatera iPod.
  • Att sälja en iPod med upphovsrättsskyddad musik på det är olagligt.