Hur lägger jag till Navigering till en 2005 BMW 5-serie?

January 12

Hur lägger jag till Navigering till en 2005 BMW 5-serie?


Om du inte har fabriksinstallerade navigering i 2005 BMW 5-serie, är det möjligt att sätta din egen GPS i bilen. GPS-enheter som du installerar själv kan tas ut för att använda i en annan bil, om så önskas, eftersom de inte är permanent fäst vid fordonet. Med ett GPS-system, behöver du inte oroa dig för att gå vilse eller fastna i en bilkö under körning. En GPS är klar att använda så snart den är installerad i din BMW.

Instruktioner

1 Fäst GPS till din BMW: s vindruta med den medföljande fästet. Alla vindrutan fästen fungerar genom att trycka på en lätt fuktad sugkopp mot glaset där du vill installera GPS. Du kan behöva fästa delar av fästet tillsammans, eller justera vinkeln på fästet för enklare GPS visning.

2 Ladda GPS. Detta sker ofta genom att ansluta den medföljande strömkabeln till GPS, sedan till BMW: s cigarettändare eller nätadapter. Många GPS-märken debitera även om den är ansluten till en dator.

3 Gör ändringar i enhetens konfiguration. Du kanske kan välja ljud och röster enheten använder för att guida dig under navigering eller välja vilken typ av information som visas när du kör.

4 Låt GPS förvärva en satellitsignal när du kör. Undvik att köra nära till alla stora byggnader tills en signal hittas.