Typer av elektroniska Kommunikationsenheter

September 8

Typer av elektroniska Kommunikationsenheter


Eftersom tekniken blir mer avancerad och prisvärd, är vi ofta presenteras med nya sätt att utföra gamla uppgifter. Många av dessa framsteg förbättra hur vi kommunicerar med andra, vilket tillåter oss att stanna bättre informerade och bättre ansluten. Eftersom dessa enheter utvecklas, kommer våra kommunikationsmetoder fortsätter att utvecklas med dem.

personsökare

Typer av elektroniska Kommunikationsenheter

Personsökare är typiskt enkelriktade kommunikationsanordningar utformade för att ge varningar.

Medan deras användning avtar kontinuerligt, personsökare är fortfarande viktiga punkter i många situationer där en mobiltelefon inte kan fungera väl. Personsökare är enkelriktade kommunikationsanordningar som används för att anmäla en individ av akuta händelser. Ofta är antingen telefonnummer att ringa eller SMS med utökad information. Personsökare är bäst lämpade för personer som kanske inte har omedelbar tillgång till en telefon.

Mobiltelefoner

Typer av elektroniska Kommunikationsenheter

Mobiltelefoner är kraftfulla bärbara kommunikationsenheter.

Mobiltelefoner började som enkla mobiltelefoner, men har sedan dess utvecklats till handhållna datorer och kommunikationsenheter med många användbara funktioner. En av de första modellerna, Vägverket / Ericsson MTA (Mobile Telephone System A), vägde 88 pounds och behövde installeras i ett fordon för att uppfylla de nödvändiga effektkrav, enligt PCWorld tidningen. Moderna enheter är mycket mindre och lättare och har mycket mer funktionalitet.

traditionella telefoner

Typer av elektroniska Kommunikationsenheter

Telefonen var en av de första elektroniska kommunikationsmedel.

Den traditionella telefon, uppfanns 1875 av Alexander Graham Bell, är bland de äldsta elektroniska kommunikationsenheter. Det har varit en anordning avgörande för kommunikation sedan starten, och har fortsatt att utvecklas som teknik tillåts. Telefonerna snabbt antas landet, och har blivit en viktig del av den nationella kommunikationsinfrastrukturen.

Smart Phones

En smartphone är en mobiltelefon med extra computing funktionalitet och anslutningsmöjligheter. Medan många mobiltelefoner kan köra en uppsättning av enkla applikationer som är förinstallerade på enheten, smartphones tillåter användaren att ladda ner och installera program av mycket varierande komplexitet. Många smartphones dubbelt så bärbar datorutrustning, ger användaren med näringslivet och personlig kommunikation funktioner från vilken plats som helst.