Hur man vrida upp ringvolym på en Sony Ericsson Z310i

June 29

Sony Ericsson Z310i är en flip-stil mobiltelefon släpptes för AT & T-nätet under 2007. Liksom alla mobiltelefoner, kommer Z310i förinstallerade med en mängd olika ringsignaler som du kan tilldela för att varna dig när du får ett inkommande samtal. En av inställningsmöjligheter på telefonen kan du justera volymen. Om du har svårt att höra ringsignalen när du får ett samtal kan du vända upp ringvolymen.

Instruktioner

1 Tryck på knappen Välj centrum för att öppna huvudmenyn på Sony Ericsson Z310a. På väljarknappen centrum är den runda knappen i mitten av navigeringsknapparna längst upp på telefonens knappsats.

2 Tryck ner navigeringsknappen för att markera "Inställningar" i huvudmenyn och tryck på mittenknappen för att öppna menyn "Inställningar".

3 Välj "Ljud och signaler" och sedan "Ringvolym" med navigationsknapparna och väljarknappen centrum.

4 Tryck på den högra navigeringsknappen för att öka ringvolymen till önskad nivå.

5 Tryck på funktionsknappen under ordet "Spara" för att spara det nya ringvolymen. Funktionsknapparna är placerade till vänster och höger om navigeringsknapparna och är märkta med ett bindestreck ( "-"). Kommandot skrivs på skärmen ovanför funktionsknappar aktiveras när funktionsknapparna trycks.