Jämförelse av FiOS till DirecTV

June 23

Verizon Communications Inc. och DirecTV, LLC är företag som tillhandahåller TV-sändningsservice i hela USA. Verizon kedjor sin tv-tjänst som Verizon FiOS, uppkallad efter den fiberoptiska kablar den använder för sändning. Å andra sidan, erbjuder DirecTV sin tjänst som direkta satellitsändningar, som kräver en parabolantenn.

standard~~POS=TRUNC

Från och med 2013, annonserar Verizon FiOS tre vanliga TV-alternativ: Prime HD, Extreme HD och Ultimate HD, som erbjuder 264, 344 och 434 kanaler, respektive. "HD" beteckning står för "high-definition", eftersom några av kanalerna utförs i HD. Antalet HD-kanaler är 69 på Prime HD, 89 på Extreme HD och 125 på Ultimate HD. DirecTV har fem huvud paket: underhållning, val, Xtra, Ultimate och Premier. Kanalerna antalet cirka 140 till 300, och de är alla i HD.

Premium kanaler

Verizon och DirecTV gör det också möjligt för kunderna att lägga på premiumkanaler för en extra kostnad. Med Verizon, finns det fem premiumkanalpaket: HBO, Showtime, Starz, Cinemax och Epix. Dessa paket erbjuder 28, 32, 24, 22 och två kanaler, respektive. DirecTV erbjuder alla de ovan nämnda premiumpaket med undantag för Epix.

Andra kanaler och tjänster

Med DirecTV kan kunderna beställa spanskspråkiga tv-tjänster. Det finns också internationella paket bestående kanaler från länder som Brasilien, Kina, Filippinerna, Ryssland och Sydkorea. Även Verizon FiOS saknar sådan programmering, ger det valet av bunt Internet- och telefontjänster med TV-kanaler eller få dem separat. DirecTV erbjuder en bunt som består av Internet, telefon och satellit-TV-tjänster. Däremot kan DirecTV kunder inte få Internet och telefontjänster separat.

Kosta

Från och med 2013, FiOS och DirecTV kunder registrera sig för ett månadsabonnemang. FiOS kunder kan få Prime HD för 65 $ per månad, Extreme HD för $ 75 och Ultimate HD för $ 90. FiOS buntar, som kombinerar två eller tre tjänster, kan köras från $ 70 till $ 90 och Internet i synnerhet kostar ca $ 50 till $ 70. DirecTV kunder kan gå med underhållning val för $ 30, val för $ 35, Xtra för $ 40, Ultimate för $ 45 och Premier för $ 92.