Instruktioner för ett trådlöst Gear Bluetooth Headset

August 9

Instruktioner för ett trådlöst Gear Bluetooth Headset


Den trådlösa Gear varumärke Bluetooth-headset är ett ekonomiskt val om du behöver en no-nonsense headset som fungerar med din mobiltelefon. En av de bästa egenskaperna hos den trådlösa Gear Bluetooth-headset är dess enda knapp gränssnitt, vilket gör enheten enkel att använda.

Instruktioner

1 Ladda headsetet. Innan du kommer att kunna använda headsetet måste du ladda det fullt. Anslut din Bluetooth-headset i nätadaptern och lämna den inkopplad i minst två timmar. Medan headsetet laddas kommer en röd lampa att lysa. När batteriet är fulladdat, kommer ljuset släcks och du kan säkert koppla headsetet.

2 Synkronisera Bluetooth-headsetet med din mobiltelefon. Gör detta genom att hålla knappen på sidan av telefonen för åtta sekunder. En blå och röda lampan blinkar.

3 Ställ in telefonen att söka efter Bluetooth-enheter. När telefonen hittar din Bluetooth-enhet, kommer den att visa enheten som "Bluetooth Headset 4PR909." Ange sedan passkoden som "0000" Om synkroniseringen processen har varit framgångsrik, kommer det blå ljuset blinkar.

4 Svara / avsluta samtal. När headsetet är anslutet, kan du svara / avsluta samtal genom att trycka på knappen telefon på utsidan av headsetet en gång för att svara på ett samtal och sedan att hänga upp.