Hur Text en App till din telefon

January 22

Det finns olika mobiltelefoner som är kompatibla med olika typer av Google-program. Google har utvecklat sin Google Mobile webbplats för att göra det möjligt för dig att skicka ansökningar till din mobila enhet via SMS; dock att använda den här tjänsten, har din mobila enhet för att stödja SMS. Med Google Mobile kan du skicka appar till en mängd olika mobiltelefoner, inklusive iPhone, BlackBerry, Android, Nokia S60 och andra Windows-baserade enheter. Standard textmeddelanden priser gäller, beroende på din text plan.

Instruktioner

1 Gå till webbsidan Google Mobile.

2 För markören musen över "Mobila appar" -fliken visas i det övre vänstra området av Google Mobile sidan. En rullgardinsmeny visas då med en lista över program som är tillgängliga.

3 Klicka på det program du vill att text i telefonen, eller klicka på alternativet som säger "More ..." för att visa fler program. När du klickar på det program som du vill skicka sms till din telefon kommer du att omdirigeras till en sida tillägnad programmet du valt.

4 Klicka på "Skicka till telefon" -fliken visas i det övre högra området på sidan som motsvarar det program du valt.

5 Ange ditt 10-siffriga telefonnummer på popup-ruta visas i mitten av skärmen. Skriv in ditt mobilnummer i fältet som visas under där det står "Ange ditt mobiltelefonnummer."

6 Välj ditt land från rullgardinsmenyn visas under där du angett ditt telefonnummer. Om du befinner dig i USA, behöver du inte göra detta eftersom USA är det land väljs som standard.

7 Klicka på "Skicka ett textmeddelande till din telefon" fliken, och det program du valt kommer att skickas till din mobiltelefon via SMS. Öppna textmeddelande på din mobiltelefon och välj länken för att komma åt program som du valt.