Hur man reparerar Bose 3-2-1 DVD-facket

February 8

Hur man reparerar Bose 3-2-1 DVD-facket


DVD facket i Bose 3-2-1 underhållningssystemet kan fastna från lös smuts och andra föroreningar som har kommit in i chassit. Att reparera DVD-facket, ta bort föroreningar som håller den från att lämna chassit. Några leveranser som finns i hemmet kommer att behövas, men inga speciella verktyg eller utrustning.

Instruktioner

1 Dra ut nätsladden från Bose 3-2-1 förstärkarmodul. Räta ut ett gem med fingrarna. Sätt en ände av gem i hålet under infattningen på framsidan av Bose 3-2-1 förstärkarmodul. Tryck in gemet tills ett klick hörs - normalt facket skulle poppa ut men inte när det är fast, vilket är fallet här.

2 För in spetsen på en platt kanter juvelerare skruvmejsel mellan chassit och den vänstra sidan av facket. Skjut spetsen in i sömmen. Dra spetsen tillbaka mot dig för att tvinga den sida av facket ur chassit. Upprepa denna procedur på höger sida av facket.

3 Ta tag i framkanten av facket med vass tång. Dra ut facket hela vägen ut på framsidan av förstärkaren modulen. Ta bort eventuella skivor som kan vara på brickan.

4 Blåsa bort toppen av brickan med en explosion av tryckluft. Upprepa detta på båda sidorna av facket.

5 Fukta en kant av en mjuk trasa med linsrengöringsvätska. Placera fuktad kant i spåret på vänster sida av chassit, som vetter mot sidan av facket. Tryck kanten bort från dig längs med spåret tills du når den bakre änden. Ta bort duken. Upprepa denna procedur med en annan kant av duken fuktad i linsrengöringsvätska och spåret på chassit som är på höger sida av facket.

6 Doppa en bomullstuss i tunn maskinolja. Placera fuktade svabb in i spåret på den vänstra sidan av chassit är vänd mot facket. Tryck pinnen ifrån dig längs med spåret tills du når den bakre änden. Ta bort pinnen. Upprepa denna procedur med en annan svabb i spåret på den högra sidan av chassit är vänd mot facket.

7 Skjut tillbaka i chassit på förstärkaren modulen i facket tills bara ungefär en tredjedel är fortfarande på utsidan. Dra tillbaka facket mot dig tills den är fullt utdragen. Skjut magasinet hela vägen in i chassit. Anslut strömsladden igen.