Hur man skickar ett textmeddelande till en Verizon telefon

February 4

Hur man skickar ett textmeddelande till en Verizon telefon


Många tror felaktigt att skicka ett textmeddelande till en Verizon telefonnummer endast kan ske genom en annan mobiltelefon, men detta är inte fallet. Även om det är ett alternativ, kan du även skicka ett textmeddelande till en Verizon telefon via Verizon webbplats, eller till och med via e-post. Oavsett vilken metod du använder, är processen enkel och okomplicerad, och kan fyllas på bara några få enkla steg.

Instruktioner

från Verizon.com

1 Gå till Verizons hemsida och klicka på länken "Wireless" längst upp på sidan (se Resurser). När nästa sida visas, håller du markören över "Meddelanden" alternativet på den röda navigeringsfältet mot toppen av sidan. sväva sedan markören över "Textmeddelanden" alternativ som visas på rullgardinsmeddelandemenyn och välj "Skicka ett SMS" alternativ.

2 Ange i all nödvändig information, inklusive Verizon telefonnumret till den person som du vill text och textmeddelandet själv. "Från", "svarsadress" och "Motringningsnummer" fält är valfria. Observera dock att om du väljer att skriva in information i dessa valfria fält, kommer det räknas 160 tecken för texten.

3 Klicka på knappen "Skicka" och ange verifieringssäkerhetskoden för att skicka meddelandet. Observera att säkerhetskoden är stora och små bokstäver, och du kan uppdatera sidan för att få en ny säkerhets om du inte kan tydligt läsa den första koden.

4 Vänta på bekräftelse att visas. På nästa sida ska ha en rektangel som visar all information i texten, tillsammans med en status och leveransbekräftelse meddelande om huruvida texten gick igenom.

Från en mobiltelefon

5 Gå till "Meddelanden" -menyn i din mobiltelefon från huvudmenyn. Välj "Textmeddelanden" och gå till "Skapa nytt meddelande" avsnittet. Du kan välja telefonnumret till den person du är textning från adressboken på din mobiltelefon eller ange numret manuellt.

6 Skriv in ditt meddelande med hjälp av bokstäver som finns på knappsatsen på din mobiltelefon. Det är vanligtvis en gräns på 160 tecken för textmeddelanden.

7 Skicka meddelandet. Klicka på "Alternativ" och välj "Skicka meddelande".

från E-post

8 Öppna ditt e-postprogram och klicka för att skriva ett nytt meddelande.

9 Adress din e-post. Eftersom du skickar texten via e-post, måste du konvertera Verizon telefonnumret till information som liknar en e-postadress. För Verizon telefonnummer, görs detta genom att lägga till @ -tecknet och "vtext.com" i slutet av telefonnumret. Till exempel, om Verizon var antalet 555-555-5555, då den adress du anger skulle vara [email protected]

10 Skriv meddelandet i kroppen av e-postmeddelandet och klicka på skicka. Tyvärr, till skillnad från att skicka en text via Verizon webbplats eller din telefon, e-post kommer inte ange när du har nått den maximala 160 tecken. Var noggrann överträffa maxgränsen, eller ditt meddelande kan skäras bort.

Tips

  • Om du inte har en mobiltelefon serviceplan som innehåller textning, överväga att använda online eller e-postalternativ i stället för din mobiltelefon.