Hur man byter den främre Signal Lights i en Dodge Caravan

April 18

Byta en blinkers i varje fordon är relativt lätt. Att ta sig till en Dodge Caravan s blinkersen är ännu enklare än de flesta och soccer moms överallt kan göra det på rekordtid. Allt du behöver är ett par minuter och rätten blinkerslampa. Det finns ingen anledning att köra osäkert utan en ordentlig blinkers.

Instruktioner

1 Öppna motorns huven för att komma åt de främre blinkerslamporna. Hitta de tre skruvarna som håller strålkastare montering på framsidan av bilen. De är ovanför ljusenheten åtskilda som en triangel. Ta bort de tre skruvarna med en skruvmejsel.

2 Ta strålkastare montering lite sätt bort av den främre delen av van att ge dig utrymme att komma till lamporna. Blinkers uttaget är i mitten av den yttre halvan av den strålkastare montering. Vrid sockeln motsols för att ta ut den ur aggregatet.

3 Dra blinkerslampan rakt ut ur uttaget. Förfoga över den gamla lampan. Ersätt det med glödlampa handelsnummer 3457AK om inte bruksanvisningen för din husvagn årsmodell påstår något annat. Blinkers lampor kan köpas på någon automatisk leverans butik.

4 Sätt tillbaka blinkers uttaget och ersätta strålkastare enheten tillbaka på van. Testa lampan för att se till att de fungerar innan du sätter fast montering med de tre skruvarna. Stäng huven och köra säkert.