IPod touch tar väldigt lång tid

April 21

IPod touch tar väldigt lång tid


När Apple släppte iOS 4 programuppdatering för iPod Touch 2010, fick de många klagomål som det bromsat iPod Touch avsevärt. Denna uppdatering, ofta installeras automatiskt, är den vanligaste orsaken till en långsam iPod Touch, men några andra frågor är värda utforskning och felsökning för att åtgärda problemet.

Wi-Fi

Med Wi-Fi på din iPod Touch kan sakta ner, särskilt om du flyttar runt och det är ständigt åter söker efter nätverk. Inaktivera Wi-Fi tillfälligt kommer hjälpa till att snabba upp din iPod något. Om du i första hand surfa på Internet och behöver skynda, nära andra program.

Göra flera saker samtidigt

De senaste iPod Touches stöder multitasking, eller köra flera program samtidigt. Precis som det skulle datorn, kan detta bromsa Touch hårddisk. Stäng alla program som du inte använder för att omedelbart snabba upp din iPod Touch, och kom ihåg att stänga program när du är klar med dem.

iOS 4

Från och med 2011, har Apple släppt ytterligare uppdateringar som hjälper träna några av de veck på de ursprungliga iOS 4 för iPod Touch. Uppdatera genom att ansluta din iPod Touch till den dator du använder för synkronisering och sedan klicka på "Sök efter uppdateringar." Uppdatering till de senaste iOS 4 versionen kommer hjälpa till att snabba upp din iPod Touch om den ursprungliga iOS 4 är problemet.

Starta om

Förvandla din iPod Touch off ibland. Detta låter sin hårddisk återställning och stänger alla bakgrundsprocesser som du kanske inte kunna påverka eller se. Denna enkla återställning kommer att påskynda din iPod Touch, särskilt om du brukar hålla på i flera dagar åt gången.