Hur du använder din TV-skärm som en datorskärm

April 13

Hur du använder din TV-skärm som en datorskärm


Oavsett om din datorskärm utbränd, du vill använda den större skärmen på din TV för att visa din dator aktiviteter eller om du vill styra datorns volymen med tv: ns fjärrkontroll, kan du vill veta hur du använder din TV-skärmen som en datorskärm . Processen är så enkelt som att koppla upp ett par av trådar, och det finns inget behov av att öppna upp din TV eller dator. Slutföra detta sammanhang på bara några minuter.

Instruktioner

1 Stäng av datorn.

2 Undersök baksidan av TV: n och datorn för att se vilken videoingång alternativ som du har på varje. Du kommer antingen ha en HDMI, DVI, VGA eller S kabel port. Portarna måste matcha både TV: n och datorn.

HDMI är en HD alternativ som överför både video och ljud till TV: n och återfinns på HD-tv; DVI är en digital anslutning som också bär både ljud och video till TV; VGA är samma kabel som används för att ansluta bildskärmar till TV-apparater, och S-kablar har en underlig utseende plugg som måste placeras på rätt sätt för att vara inkopplad. Tvinga aldrig ett S kabeln till sin port.

3 Anslut ena änden av kabeln till datorns baksida och den andra änden till TV: ns baksida.

4 Koppla på den inre hövdade svart kontakten på 3,5 audio / RCA-kabel till den gröna ljudutgången på datorn och anslut de röda och vita huvuden på den motsatta änden av kabeln till den röda och vita ljudingång hamnar teven. (Hoppa över detta steg om du använder antingen HDMI- eller DVI-kablar).

5 Starta datorn och slå på TV: n till "Video" -läget. Datorn kommer att visas på TV: n när det startar.