Hur man ersätta min Honda MC Key

January 20

Hur man ersätta min Honda MC Key


Det är svårt att komma dit du behöver gå när du förlorar dina nycklar. Förlorade nycklar är inte ett stort problem i ett större perspektiv, men de är en irritation som måste behandlas snabbt, eftersom du inte kan köra din motorcykel som helst utan nyckel. Din lokala Honda återförsäljare har nödvändig utrustning för att ersätta din nyckel. Kontakta dem är det snabbaste sättet att gå om att få en ny motorcykel nyckel.

Instruktioner

1 Ring eller besök din lokala Honda återförsäljare. Det spelar ingen roll om du besöker någon Honda motorcykel återförsäljare eller återförsäljare där du köpte din cykel. Alla Honda återförsäljare kommer att göra.

2 Ge Honda med din motorcykel nyckel kod. Denna kod registreras i din ursprungliga inköpspappersarbete. Om du inte kan hitta den här pappersarbete, ringa Honda återförsäljare där cykeln ursprungligen köptes och be dem att göra en snabb sökning efter din nyckel kod.

3 Betala för din nya motorcykel en gång din nyckel har skapats för dig, en process som i allmänhet bara tar några minuter. Begära ytterligare kopior om du tror att du kommer att behöva dem.