Hur du ändrar Fork Seals på en Dirt Bike

March 31

Hur du ändrar Fork Seals på en Dirt Bike


Gaffeltätningar på din smuts cykeln ligger på de två metallstänger som håller framdäcket på ramen. Framgaffeln på din smuts cykeln låta din framdäcket att studsa upp och ner medan du rider över gupp på stigen. Varje gång dessa gafflar lida skada eller läckage, ska du byta tätningen. Detta kommer att hjälpa till att hålla framgaffeln som arbetar på rätt sätt.

Instruktioner

1 Placera dirt bike på en motorcykel står att få framdäcket från marken. Ta bort framhjulet genom att ta bort axelbulten med nyckeln.

2 Koppla framgaffeln från anslutningen vid styret med hjälp av nyckel. Skjut framgaffeln ut ur huset och bort från smuts cykel.

3 Placera framgaffeln bottensidan nedåt i ett uppsamlingskärl. Använd tång för att ta bort avtappningsmuttern vid slutet av framgaffeln och låt gaffeln avloppet i pannan.

4 Avlägsna gaffeln sätet i mitten av gaffeln med hjälp av platt skruvmejsel. Skjut den gamla tätningen från gaffeln.

5 Skjut in den nya gaffeln tätningen på gaffeln och tryck den nya tätningen på plats. Returnera framgaffeln på ramen av smuts cykel. Fäst framgaffeln på ramen med hjälp av fästmuttern på anslutnings på styret. Reattach däcket på gafflarna.