Lägga till Facebook-profil foton till iPhone Kontakter

September 22

Lägga till Facebook-profil foton till iPhone Kontakter


Att upprätthålla flera adressböcker på olika enheter är opraktiskt och ineffektivt. Facebook har en lista över dina vänners kontaktuppgifter, medan din iPhone har en separat Kontakter program som låter dig att bära din adressbok uppgifter överallt. Genom att synkronisera dessa två listor med kontaktinformation, kan du maximera riktigheten i dina adressböcker medan automatiskt lägga Facebook-profil bilder till motsvarande poster i din iPhone Kontakter app.

Instruktioner

1 Starta App Store på din iPhone genom att knacka på dess ikon på startskärmen. Tryck på knappen "Sök" i menyn längst ned på skärmen och skriv "Facebook" i sökrutan.

2 Tryck på posten för Facebook-programmet i sökresultaten för att öppna sin fullständig lista sida, och tryck på "Free" för att ladda ner appen till din iPhone.

3 Starta Facebook-programmet på iPhone och ange användarnamn och lösenord för ditt Facebook-konto i relevanta rutor. Tryck på "Logga in" för att fortsätta.

4 Tryck på "Alternativ" knappen i det övre vänstra hörnet; det identifieras med hjälp av nio små vita fyrkanter inne knappen.

5 Tryck på knappen "Friends". En lista med dina Facebook-vänner visas.

6 Tryck på knappen "Exportera" i det övre högra hörnet; denna knapp identifieras genom en ruta med en pil som pekar åt höger.

7 Tryck på "Synkronisera kontakter" -knappen i dialogrutan som visas längst ned på skärmen.

8 Skjut "Synkronisera" byta till "On" och tryck på knappen "Synkronisera kontakter" på nästa sida. Din Facebook och iPhone Kontakter data synkroniseras, och Facebook-profil bilder läggs till i iPhone kontaktposter.

Tips

  • Om du vill Facebook för att ersätta några profilbilder som redan är lagrade i iPhone programmet Kontakter, skjut "Ersätt bilder" byta till "On" innan du trycker på knappen "Synkronisera kontakter".
  • Du kan ta bort Facebook-data från iPhone appen Kontakter när som helst genom att trycka på "Ta bort data" -knappen på "Synkronisera kontakter" sida av Facebook-programmet.
  • Var noga med att ladda ner den senaste versionen av iPhone App från App Store - utan det du inte kommer att kunna synkronisera dina Facebook-kontakter