Felsökning en Squeezebox

November 2

Felsökning en Squeezebox


Squeezebox Touch servern kan du spela upp ljud som du har sparat på din dator via ditt hemmastereo utan att behöva bränna en CD. Det är enkelt att installera och köra, och allt du behöver är en USB-minne eller SD-kort för att överföra musik från din dator till servern. Det finns några problem som du kan stöta på när du använder den här enheten, men de är oftast enkla att åtgärda.

Instruktioner

disk Full

1 Välj "Inställningar" och sedan "Avancerat" och sedan "Squeezebox Server" för att visa serverstatus. Om det har fastnat på "Upptäcka Files: Running" skärm och siffran inom parentes är inte förändras, är minnet fullt. Du måste ta bort filer för att frigöra utrymme.

2 Tillsätt mängden ledigt minne kvar på enheten, plus storleken på ".Squeezebox" mapp, plus storleken på "Playlist" mappen för att hitta den totala mängden minne på enheten.

3 Dela upp det totala minnet för enheten med 100 för att hitta mängden ledigt utrymme den behöver för användning med Squeezebox.

4 Ta bort enheten från Squeezebox och sätt in den i en USB eller SD-port på datorn.

5 Klicka på "Dator" och navigera till USB- eller SD-enheten. Radera tillräckligt filer för att möta Squeezebox minimikrav minnesutrymme.

6 Sätt in USB eller SD-minne i Squeezebox, och klicka på "Inställningar" och sedan "Avancerat" och sedan "Sqeezebox Server" och sedan "Torka och scanna."

Lokala Music Service Stoppad

7 Ta bort USB eller SD-minne från Squeezebox.

8 Koppla ur Squeezebox; sedan koppla in den igen.

9 Anslut USB- eller SD tillbaka i så fort du ser menyn "Home".

Stöds Disk Format

10 Ta bort USB eller SD-minne från Squeezebox, och sätt in den i en USB eller SD-port på datorn.

11 Klicka på "Dator" högerklicka på minnesenheten, och välj "Egenskaper".

12 Klicka på "Verktyg" och sedan "Felkontroll." Tillåta processen felkontroll att slutföra.