Hur till Hacka en mobiltelefon

September 17

Hur till Hacka en mobiltelefon


Att ha tillgång till Internet på din mobiltelefon är verkligen praktiskt för att kontrollera din e-post och läsa de senaste nyheterna medan du väntar i rad vid mataffären. Men betala för din Internet kan vara ganska kostsamt. Följande hack är lättare att göra än du kanske har tänkt och när de är avslutade, kommer du att ha tillgång till Internet på din LG varumärke telefon som kostar ingenting mer än vanliga mobiltelefon minuter.

Instruktioner

1 Besök hemsidan no-IP.com. Ladda ner gratis provprogrammet och ändra din vanliga IP-adress till en dynamisk IP. Gå till "Configuration" och ändra den nuvarande hamnen till "8080" så att det kommer att accepteras av din LG telefon.

2 Öppna LG varumärke telefon. Från menyskärmen, tryck "0" öppna servicemenyn.

3 Vänta tills telefonen att be dig om en tjänst kod. När den gör det, skriv in "000000" som servicekoden.

4 Välj "WAP-inställningar" från servicemenyn. Gå sedan till "Proxy Address Settings" för att ändra både primära och sekundära proxyadressinställningar.

5 Ta bort den nuvarande primära och sekundära proxyadressinställningar. Ange den dynamiska IP-adress som du fått från no-IP.com. Tryck på "OK" två gånger när du uppmanas sedan på "Clear".

6 Ändra din mobil hemsida. Ta bort din nuvarande mobiloperatör hemsida från din telefon. Ange mobile.google.com och tryck på "Set" för att bekräfta. Du kommer att se ett meddelande som talar om att telefonen har återställts och sedan telefonen startas om. Du har nu tillgång till Internet på din mobiltelefon som kostar ingenting men cell minuter.

Tips

  • Portadressen erkänns av alla LG telefoner är 8080.
  • Kom ihåg att hacka din mobiltelefon kommer att annullera din mobiltelefon garanti och kan diskvalificera enheten från att ta emot tjänsten från tillverkaren.