Hur man monterar en sladd telefon

February 20

Hur man monterar en sladd telefon


Många människor har bytt till trådlösa telefoner idag, men att de fortfarande kan ha en eller flera trådade telefoner också. Om du har en bordstelefon, är det oftast justerbar så att du kan montera den på väggen eller ställa den på ett skrivbord eller sidobord. För att väggmontera telefon, behöver du en telefonjacket strömställarplatta. Detta kommer normalt att ha två parentes på det som passar in spåren på telefonens baksida bas.

Instruktioner

1 Bestäm bäst placerade telefonjack för montering av din telefon. Kontrollera om din bordstelefon har en telefonsvarare, att det finns ett eluttag nära telefonjacket du väljer.

2 Byt ut telefonjacket plattan med en väggtelefonjack strömställarplatta om den befintliga man inte har fästena. Dessa är normalt två små, runda, upphöjda metallbitar som kommer att stödja vikten av telefonen. Skruva den befintliga telefonjack switch plattan med platt skruvmejsel och ta bort den. Placera parentes telefonjack switch plattan på plats och skruva fast den med de medföljande skruvarna.

3 Anslut strömkabeln på baksidan eller undersidan av telefonbasen. Anslut telefonsladden till baksidan av telefonbasen. Leta efter små plastflikarna ligger längs en urholkad kanal på telefonbasen. Montera kraft- och telefonlinje sladdar under flikarna i den medföljande kanalen så att de ligger platt och kommer inte att orsaka problem när du monterar telefonen.

4 Anslut telefonlinjen till telefonjacket och skjut krokarna på telefonbasen över metallfästen på telefonjacket switch platta. Dra på luren något för att "låsa" telefonbasen hakar på plats över konsolerna. Anslut strömsladden till närmaste vägguttag.