Hur du ändrar Welcomehead.96.png i Windows Mobile 6.1

March 10

Windows Mobile 6.1 är en version av Windows som används på flera smarta telefoner som kombinerar familjärt av operativsystemet Windows med att överföra en personlig digital enhet. När du startar upp din Windows Mobile 6.1-enhet, tre olika startskärmar visas, den ena efter den andra. Du kan anpassa den tredje startbilden genom att ersätta bildfilen "Welcomehead.96.png" med en alternativ startskärmen bildfil. Om du försöker ta bort den Welcomehead.96.png fil från enheten, kommer du att märka att filbehörighet låsa filen; du kan dock skriva över filen utan några problem.

Instruktioner

1 Skapa eller ladda ner en ny Windows Mobile 6.1 splash skärmbild. Denna bild måste vara i .png format och vara rätt storlek för din skärm Windows Mobile; annars kommer det inte att visas korrekt. Till exempel, om din Windows Mobile-telefon skärmstorlek är 240 pixlar med 320 pixlar, måste filen vara 240 pixlar med 320 pixlar. Döp filen "Welcomehead.96.png" och spara filen på datorns skrivbord så att du enkelt kan hitta den.

2 Anslut din Windows Mobile-enhet till datorn med en USB-kabel, initiera ActiveSync. "Enhets Center" visas på datorskärmen.

3 Klicka på "File Management" alternativet på "Device Center" fönstret. En filhanterare fönster visas, som innehåller Windows Mobile 6.1 filer och mappar.

4 Navigera till "/ Windows" katalog på Windows Mobile 6.1-enhet med hjälp filhanterare fönstret. Detta är den högsta nivån katalog på din Windows Mobile-enhet.

5 Minimera filhanterare fönstret högerklicka på ersättning "Welcomehead.96.png" filen och välj "Kopiera".

6 Maximera filhanterare fönstret Windows Mobile och högerklicka i fönstret. Välj "Klistra in." Klicka på "Ja" för att skriva över den gamla stänkskärmsbild med den nya bilden.

7 Stäng filhanterare och koppla bort Windows Mobile-enhet från datorn.

8 Tryck på "Power" -knappen på Windows Mobile-enhet. Vänta cirka 10 sekunder och tryck på "Power" knappen igen för att utföra en mjuk återställning. Den nya startskärmen visas.