Vad är en fri avgasflöde?

July 3

Vad är en fri avgasflöde?


En fri avgasflöde är en typ av system installeras i fordon för ökad effekt och ett sportigt utseende. De är utformade för att ta bort motorutsläpp mer effektivt än vanliga avgassystem.

Syfte

Free Flow avgassystem är avsedda för utseende och ökad effektivitet och makt i fordon. De är oftast gjorda av 100 procent rostfritt stål, som ger en trevlig sportigt utseende. De väger mindre än vanliga avgassystem, vilket bidrar konto för ökad bränsleekonomi och förbättring av acceleration.

Behandla

Avgassystem används för avlägsnande av förbrukad gas från en fordonets motor; därför avgassystem spela en roll i motor trimning och prestanda. Ett fritt flödessystem tillåter den förbrukade gasen för att lämna fordonet mer effektivt genom att ändra de ledningar som används i systemet och installera en mellankylare mellan motorn och avgasröret.

fördelar

Med ett fritt flöde avgassystem, är en jämnare avlägsnande av förbrukad gas som erbjuds. På grund av detta, fordonsägare märker en förbättring i den totala hur deras fordon körs. Dessa system främjar bättre gas körsträcka och ökad acceleration samt.